El paper pintat s’ha convertit en l’actualitat en un mitjà d’expressió artística. Creadors contemporanis s’aprofiten d’aquest format per a plasmar el seu talent creatiu per a grans firmes. En Museus de França, Alemanya o Regne Unit es poden visitar exposicions de papers pintats convertits en veritables obres d’art.

El paper pintat és una tendència decorativa que va aparèixer cap al 200 a.C a Orient. Durant el segle VIII, els àrabs van aprendre les tècniques xineses de fabricació de paper i les van introduir en el sud d’Europa.

Al llarg de la història s’han anat incorporant millores tècniques i estètiques que l’han convertit en una proposta decorativa en auge pel seu impacte visual, la seva facilitat d’instal·lació, la seva resistència i practicitat (la majoria són rentables).

Existeix una gran diversitat de papers pintats, cadascun pensat per a un tipus d’espai i necessitat de la llar: Paper vinílic (resisteix bé la humitat i la calor), Paper teixit no teixit (TNT, amb una base tèxtil i una capa de vinil. És impermeable i rentable, molt recomanat per a zones de molt de trànsit), Paper pintat adhesiu (de fàcil col·locació), Papers texturats (recoberts amb una capa de vinil i simulant acabats de fusta, pedra, maó…), Fotomurals (podent triar la imatge a representar)…

A Deler podreu trobar la col·lecció de paper pintat que millor s’adapti a les vostres necessitats, treballem amb les millors firmes nacionals i internacionals. Us assessorarem sobre les diferents qualitats, els seus acabats i els metres necessaris. Disposem d’equips d’instal·ladors que coneixen a la perfecció els diferents mètodes d’instal·lació.

Us esperem al nostre showroom!!

Foto @artewalls proveedor a Deler