Avui, us resumim alguns dels motius pels quals és aconsellable deixar-se assessorar per un professional en la decoració de la nostra llar:

-Sencillesa en la gestió: Assumir la coordinació d’una reforma no és fàcil, es requereix experiència en la gestió dels industrials, l’organització dels terminis de lliurament i la resolució dels imprevistos.

-Coneixement del mercat: El professional coneix en profunditat el mercat i podrà assessorar sobre els materials i les tendències més adequades, així com buscar les solucions més encertades amb la millor relació preu-qualitat.

-Pressupost sota control: És habitual una desviació del pressupost inicial. Serà de molta ajuda la planificació i el control econòmic d’un professional per gestionar despeses imprevistes.

-Qualitat en el resultat final: Des de l’avantprojecte fins als últims acabats, el professional treballarà d’acord a uns nivells de qualitat, per obtenir el màxim benefici dels seus clients i com a contrapartida, una bona publicitat per la feina ben feta.

-Concebir el projecte com un tot: És imprescindible per obtenir un bon acabat concebre l’espai, els materials, els colors, la llum, la decoració i el mobiliari de forma conjunta i coordinada. Pensar en el projecte com un tot és l’única manera d’aconseguir com a resultat, una llar estètica i harmoniosa.

I és que tal com es diu  “Qui creu que costa car un professional, no sap el que costa un incompetent.”